FI | ENG
admin / 22/01/2011

Gore-Tex Pro Shell

Gore-Tex on nimi joka on nykyään tuttu jokaiselle enemmän ulkoilevalle ihmiselle. Gore-Tex on ensimmäinen kalvovalmistaja maailmassa ja jossain määrin ulkoilunvaatetuksen pioneeri. Gore-Texin nousu kalvovalmistajien markkinajohtajaksi on vuosikymmenien kehitystyön tulos. Ensimmäiset Gore-Tex vaatteet tulivat markkinoilla jo 1970 -luvun alussa. Tuolloin Gore-Tex -kalvo implementoitiin silloisiin vaatekaavoihin ja -materiaaleihin. Tulokset eivät aina olleet kaikkein toimivimmasta päästä.

Vuosien saatossa Gore-Tex -vaatteiden kangasmateriaalit ja rakennustekniikat ovat kehittyneet. Gore tekeekin tiivistä yhteistyötä vaatevalmistajien kehittäessään tuotteitaan. Näin Gore pystyy testaamaan kalvojaan mahdollisimman tehokkaasti. Gore myös valvoo yhteistyökumppaneidensa laatua, antaen loppuasiakkaalle takuun varmasti toimivasta tuotteesta. Jokainen Gore-Texin valmistama kalvo on vuosien tuotekehityksen ja testauksen lopputulos.

Gore-Tex tuotteen ostaja voikin olla varma tuotteen toimivuudesta, kestävyydestä ja laatutakuusta. Gore-Tex onkin vakiinnuttanut asemansa ulkoiluvaatetuksen tunnetuimpana ja arvostetuimpana brändinä.

Gore-Tex Pro Shell

Gore-Tex Pro Shell on tarkoitettu erityisesti vaativaan käyttöön kaikkein vaativimmissa olosuhteissa. Pro Shell yhdistää erikoisvahvat pintakankaat Goren vahvimpaan kalvoon. Gore-Tex Pro Shellistä tehdään kaksi- ja kolmikerros rakenteella olevia vaatteita. Kaksikerros rakeenteiset ovat vain ommellun sisävuorensa ansiosta asteen lämpimämpiä, mukavampia ja hiljaisempia kuin kolmikerros rakeenteiset. Kaksikerros vaatteet käyttävät kuitenkin enemmän kangasta ovat näin painavampia. Kolmikerros rakenteisissa Pro Shell -vaatteissa sisävuori on laminoitu suoraan kalvoon. Erikoiskestävä sisävuoren tekee siitä vahvimman, mutta keveimmän vaihtoehdon painotietoiselle kuluttajalle.

Kaikki blogit