FI | ENG
admin / 22/01/2011

Gore-Tex Paclite

Gore-Tex on nimi joka on nykyään tuttu jokaiselle enemmän ulkoilevalle ihmiselle. Gore-Tex on ensimmäinen kalvovalmistaja maailmassa ja jossain määrin ulkoilunvaatetuksen pioneeri. Gore-Texin nousu kalvovalmistajien markkinajohtajaksi on vuosikymmenien kehitystyön tulos. Ensimmäiset Gore-Tex vaatteet tulivat markkinoilla jo 1970 -luvun alussa. Tuolloin Gore-Tex -kalvo implementoitiin silloisiin vaatekaavoihin ja -materiaaleihin. Tulokset eivät aina olleet kaikkein toimivimmasta päästä.

Vuosien saatossa Gore-Tex -vaatteiden kangasmateriaalit ja rakennustekniikat ovat kehittyneet. Gore tekeekin tiivistä yhteistyötä vaatevalmistajien kehittäessään tuotteitaan. Näin Gore pystyy testaamaan kalvojaan mahdollisimman tehokkaasti. Gore myös valvoo yhteistyökumppaneidensa laatua, antaen loppuasiakkaalle takuun varmasti toimivasta tuotteesta. Jokainen Gore-Texin valmistama kalvo on vuosien tuotekehityksen testauksen lopputulos.

Gore-Tex tuotteen ostaja voikin olla varma tuotteen toimivuudesta, kestävyydestä ja laatutakuusta. Gore-Tex onkin vakiinnuttanut asemansa ulkoiluvaatetuksen tunnetuimpana ja arvostetuimpana brändinä.

Gore-Tex PacliteGore-Tex Paclite on kehitetty erityisesti gramman viilaajille ja fast-and-light ihmisille. Paclite kuorivaatteissa yhdistiin keveys ja pieni pakkaustilavuus. Paclite takeissa ei ole lainkaan erillistä sisävuorta kuten muissa Gore-Tex vaatteissa. Kalvoa suojaa erityinen rasvaa hylkivä hiilipinnoite, joka suojaa kalvoa iholta erittyviältä epäpuhtauksilta.

Kun paino ja pakkaustilavuus ovat kortilla, vastaus on Gore-Tex Paclite.

Kaikki blogit