FI | ENG
admin / 10/08/2011

Eurekan teltat saapuivat

Yhdysvalloista juurensa juontava telttavalmistaja Eureka! ei ole uusi tekijä telttamarkkinoiden kentällä. Eureka! on valmistanut telttoja jo vuodesta 1895 ja merkin telttoja käytettiin paljon mm. toisen maailmansodan aikana ja amerikkalaiskiipeilijöiden ensimmäisillä Himalajan retkillä joiden osanottajiin on kuulunut myös mm. Sir Edmund Hillary. Nykyisin Eureka! on osa alankomaalaista Nigor Net -yhtymää, joka hoitaa merkin tuotteiden jakelua Euroopassa.

Eurekan! tavoitteena on ollut aina toteuttaa toimivia ulkoilman majoitusratkaisuja kaikille luonnossa liikkujille. Vuosien saatossa merkin valikoimiin on kertynyt myös hyvin paljon muutakin retkeilyyn liittyvää oheistuotetta, mutta teltoistaan Euraka! aina tunnetaan.

Camun valikoimiin on nyt otettu Mountain Lite -telttaa. Teltasta saatavilla kahden ja kolmen hengen versio. Mountain Lite teltat ovat mainioita vaihtoehtoja kaikkeen retkeilyyn sulan maan aikaan.

Mountain Lite on itsestään pystyssä pysyvä kupoliteltta, jossa on kaksi uloskäyntiä molemmin puolin telttaa ja kaksi hyvin tilavaa eteistilaa varusteiden säilyttämiseen.

Avarat sisätilat takaavat mukavat unet ja pidemmät teltassa oleskeluajat. Pienien tavaroiden säilytykseen sisäteltta on varustettu useilla verkkotaskuilla. Sisäteltta on mahdollista pystyttää yksinään, joten hyvillä ilmoilla voi nukkua taivasalla ilman huolta itikoista. Verkkokankaasta ommeltu katto takaa myös hyvän ilmanvaihdon teltassa.

Mountain Lite tuotetietoja

Pääliteltta: 75D taffeta polyesteria, 3000mm vesipilarin PU-pinoite, kipinäsuojattu.

Sisäteltta: 70D ripstop nailonia, kipinäsuojattu.

Telttapohja: 70D nailonia, 5000mm vesipilarin PU-pinnoite, kipinäsuojattu.

Kaaret: T7001 alumiinia.

Mountain Lite 2:n paino 2.2kg.

Mountain Lite 3:n paino 3,3kg.

Kaikki blogit