FI | ENG
Camu / 09/12/2010

3+ Piippari

3+ Piippari, jolla sinut löydetään paremmin

3+ on 3-antenninen laite, jolla on erityinen lisätoiminto, jonka avulla voit parantaa omaa turvallisuuttasi. Älykäs asennontunnistin analysoi antennien asennon ja aktivoi automaattisesti optimaalisimman lähetysantennin.

Löydät nopeammin

3+:n näyttö on yksinkertainen ja helposti tulkittava. Se näyttää vain olennaisen: etäisyyden ja suunnan. Kulje aina suuntanuolen osoittamaan suuntaan. Selkeä etäisyysnäyttö auttaa lumivyöryn uhrin nopeassa paikallistamisessa.

Löydät tarkemmin

Patentoidun ympyränäytön avulla havaitset yhdellä silmäyksellä, kuljetko signaalia kohden vai etäännytkö siitä. Tarkka etäisyyden näyttö ilmaisee selkeästi lyhyimmän etäisyyden uhriin ja pienentää sondattavaa aluetta.

Löydät useamman uhrin

3+:n avulla saat selkeän kokonaistilanteen. Näyttö kertoo uhrien lukumäärän. Heti, kun olet löytänyt uhrin voit merkata hänet löydetyksi ja piilottaa tämän lähettämän signaalin. Näin voit jatkaa heti muiden hautautuneiden etsintää ja muut voivat aloittaa ensimmäisen uhrin sondaamisen ja kaivamisen.

Erityisominaisuudet:

SmartAntenni-teknologia parantaa käyttäjänsä turvallisuutta lumivyörytilanteessa. Laite pystyy erittelemään eri laitteiden läehttämät signaalit ja merkitsee ne löydettäessä. Yksinkertainen käyttäjälle: selkeä käyttöliittymä, reaaliaikainen näyttö, suuntanuolet ja johdonmukainen etäisyydennäyttö. Näytön valaistus yökäytössä, jälkivyörykytkin, optimoitu selkeä etsintäakustiikka, päivitysmahdollisuus.

Yksityiskohdat pähkinänkuoressa:

– Valaistu näyttö

– Selkeä, optimoitu äänisignaali etsintätoiminnossa

– Päivitettävä ohjelmisto

– Digitaalinen 3-antennia

– Kantosäde n. 43 metriä

-Etsintärenkaiden etäisyys 40 metriä.

-Useamman uhrin näyttö

-Lähetysaika 250 tuntia

– Paino n. 200g, sisältää kantokotelon ja patterin

Kaikki blogit