FI | ENG
  FI | ENG

Black Diamond Trail (W) -Vaellussauvat

Black Diamond Trail (W) -Vaellussauvat Trail (W)
Black Diamond Trail (W) -Vaellussauvat Trail (W)
Black Diamond Trail (W) -Vaellussauvat Trail (W)Black Diamond Trail (W) -Vaellussauvat Trail (W)
Black Diamond Trail (W) -Vaellussauvat Trail (W)Black Diamond Trail (W) -Vaellussauvat Trail (W)
Hinta

59.00 79.00€


Naisille suunnitellut vaellussauvat, loistava kumppani viikonloppu keikoille tai pidemmille vaelluksille. Kahvan koko sekä grippi ja pehmustettu rannelenkki hoitavat käyttömukavuuden samalla kun kaksois-FlickLock -säädöt varmistavat että sauva on sopivan mittainen käveltävään maastoon.

Vaihdettavat Tect Tips -kärjet (lisäosana mahdollisuus kumisiin kärkiin, myydään erikseen) varmistavat että saat sauvoille pidon maastossa kuin maastossa.

  • Naisille suunniteltu, kaksoisvahvuuksinen grippi ja kauttaaltaan pehmustettu rannelenkki
  • Luistamaton vaahtomuovinen gripin pidennys
  • Tupla FlickLockit
  • Vaihdettavat karbidi Tech Tip -kärjet, matalaprofiiliset Trekking -sommat ja mukana myös 100 mm lumisommat
  • Pituus 59-125 cm
  • Paino 450 g / pari

Tuotekoodi: BD112155

Black Diamond Black Diamond Trail (W) Black Diamond Trail (W) Naisille suunnitellut vaellussauvat, loistava kumppani viikonloppu keikoille tai pidemmille vaelluksille. Kahvan koko sekä grippi ja pehmustettu rannelenkki hoitavat käyttömukavuuden samalla kun kaksois-FlickLock -säädöt varmistavat että sauva on sopivan mittainen käveltävään maastoon. Vaihdettavat Tect Tips -kärjet (lisäosana mahdollisuus kumisiin kärkiin, myydään erikseen) varmistavat että saat sauvoille pidon maastossa kuin maastossa. Naisille suunniteltu, kaksoisvahvuuksinen grippi ja kauttaaltaan pehmustettu rannelenkki Luistamaton vaahtomuovinen gripin pidennys Tupla FlickLockit Vaihdettavat karbidi Tech Tip -kärjet, matalaprofiiliset Trekking -sommat ja mukana myös 100 mm lumisommat Pituus 59-125 cm Paino 450 g / pari BD112155 59.00 79.00

Sinua saattaa kiinnostaa myös