FI | ENG
  FI | ENG

Black Diamond Jetforce Pro Pack 25L -Lumivyöryreppu

Black Diamond Jetforce Pro Pack 25L -Lumivyöryreppu Red
Black Diamond Jetforce Pro Pack 25L -Lumivyöryreppu Black
Black Diamond Jetforce Pro Pack 25L -Lumivyöryreppu RedBlack Diamond Jetforce Pro Pack 25L -Lumivyöryreppu Black
Black Diamond Jetforce Pro Pack 25L -Lumivyöryreppu RedBlack Diamond Jetforce Pro Pack 25L -Lumivyöryreppu Black
Hinta

979.00 1,119.00€


Uusi Black Diamondin Jetforce Pro 25- lumivyöryreppu on noin kevyempi ja siinä on bluetooth- ominaisuudet. Vallankumouksellinen JetForce-tekniikka on edelleen uudelleen ladattava ja matkustamisystävällinen, sekä se voidaan laukaista useasti yhdellä latauksella.

Repusta löytyy bluetooth-yhteys, eli nyt voit päivittää ohjelmiston suoraan älypuhelimesi PIEPS-sovelluksen kautta ja sovelluksesta löytyy muitakin säätöjä ja tietoja reppua varten.

Reppu on myös muokattavissa erikokoisten boostereiden avulla, niitä löytyy 10 litrainen, 25 litrainen ja 25 litrainen splitboardille tarkoitettu boosteri.

  • Uudelleen suunniteltu JetForce-tekniikka on pienempi, kevyempi ja sijoitettu paremmin kanto-ominaisuuksia silmällä pitäen
  • JetForce-tekniikka on sisäänrakennettu; ladattava, matkaystävällinen ja erittäin kestävä.
  • Bluetooth yhteys mahdollistaa repun ohjelmiston pävittämisen älypuhelimen avulla
  • Lumivyöryvarusteille oma tasku, sekä paikka yhdelle jäähakulle
  • Diagonaalinen kantosysteemi suksille, joka mahdollistaa repun laukaisemisen vaikka sukset ovat kiinnitettynä reppuun
  • Tilavuus: 25 litraa
  • S/M 2.87 kg / M/L 2.97 kg

 

Tuotekoodi: BD681322

Black Diamond Black Diamond Jetforce Pro Pack 25L Black Diamond Jetforce Pro Pack 25L Uusi Black Diamondin Jetforce Pro 25- lumivyöryreppu on noin kevyempi ja siinä on bluetooth- ominaisuudet. Vallankumouksellinen JetForce-tekniikka on edelleen uudelleen ladattava ja matkustamisystävällinen, sekä se voidaan laukaista useasti yhdellä latauksella. Repusta löytyy bluetooth-yhteys, eli nyt voit päivittää ohjelmiston suoraan älypuhelimesi PIEPS-sovelluksen kautta ja sovelluksesta löytyy muitakin säätöjä ja tietoja reppua varten. Reppu on myös muokattavissa erikokoisten boostereiden avulla, niitä löytyy 10 litrainen, 25 litrainen ja 25 litrainen splitboardille tarkoitettu boosteri. Uudelleen suunniteltu JetForce-tekniikka on pienempi, kevyempi ja sijoitettu paremmin kanto-ominaisuuksia silmällä pitäen JetForce-tekniikka on sisäänrakennettu; ladattava, matkaystävällinen ja erittäin kestävä. Bluetooth yhteys mahdollistaa repun ohjelmiston pävittämisen älypuhelimen avulla Lumivyöryvarusteille oma tasku, sekä paikka yhdelle jäähakulle Diagonaalinen kantosysteemi suksille, joka mahdollistaa repun laukaisemisen vaikka sukset ovat kiinnitettynä reppuun Tilavuus: 25 litraa S/M 2.87 kg / M/L 2.97 kg   BD681322 979.00 1,119.00

Sinua saattaa kiinnostaa myös