FI | ENG
  FI | ENG

Osta viisi (5) kpl camuja, saat ne pakettihintaan! Lisää mitä tahansa kamua viisi kpl tai enemmän ostoskoriin niin näet alennetun pakettihinnan!

Valmiit kamupaketit (esim. Dragon 2.0 Set) lasketaan yksittäiseksi tuotteeksi.

Black Diamond Camalot C4 3 -Kalliovarmistus

Black Diamond Camalot C4 3 -Kalliovarmistus Blue
Black Diamond Camalot C4 3 -Kalliovarmistus Blue
Black Diamond Camalot C4 3 -Kalliovarmistus Blue
Hinta

85.00


Legendaarinen Black Diamond C4 camu on nyt entistä parempi. Markkinoiden paras frendityyppinen kalliovarmistuslaite, jota on kevennetty 10 %. Kaksoisakselirakenne on erittäin kestävä sekä kattaa suuremman alueen kuin perinteinen yksiakselinen versio. Uuden ja kätevän liipaisimen avulla saat isoimmat camut #4, #5 ja #6 suppuun räkkäystä varten, jotka avautuvat yhdellä kädellä.

  • Uuden muotoilun ansiosta 10% kevyempi
  • Koot 4, 5 ja 6 liipaisimet räkkäystä varten
  • värikoodatut slingit
  • 0.3 - 3 slingeissä musta värikoodaus erottamaan isommat saman väriset koot

Tuotekoodi: BD262313

Black Diamond Black Diamond Camalot C4 3 Black Diamond Camalot C4 3 Legendaarinen Black Diamond C4 camu on nyt entistä parempi. Markkinoiden paras frendityyppinen kalliovarmistuslaite, jota on kevennetty 10 %. Kaksoisakselirakenne on erittäin kestävä sekä kattaa suuremman alueen kuin perinteinen yksiakselinen versio. Uuden ja kätevän liipaisimen avulla saat isoimmat camut #4, #5 ja #6 suppuun räkkäystä varten, jotka avautuvat yhdellä kädellä. Uuden muotoilun ansiosta 10% kevyempi Koot 4, 5 ja 6 liipaisimet räkkäystä varten värikoodatut slingit 0.3 - 3 slingeissä musta värikoodaus erottamaan isommat saman väriset koot BD262313 85.00

Lue oppaamme ensimmäisen trädiräkin hankintaan.

Katso alta Camun lyhyt opetusvideo, #kiipeilykeskiviikko:

Sinua saattaa kiinnostaa myös