FI | ENG
  FI | ENG

Suksipakettikone

Valitse valikoimistamme sukset ja niihin sopivat siteet, niin saat tuotteet kilpailukykyiseen pakettihintaan! Halutessasi voit lisätä pakettiin myös monot ja/tai sauvat.

Muista myös nousukarvat!

Valitse

Sukset

Valitse

Siteet

Valitse

Monot

Valitse

Sauvat

» Paketoi mielesi mukaan

» Halvempi hinta

Saadaksesi tuotteet pakettihinnalla, lisää pakettiin vielä sukset ja siteet.

ATK Bindings Crest -Touring-siteet

ATK Bindings Crest -Touring-siteet Crest
ATK Bindings Crest -Touring-siteet Crest
ATK Bindings Crest -Touring-siteet Crest
Hinta

349.00 399.00€


ATK-uutuuside Crest tarjoaa helppokäyttöisyyttä ja  keveyttä laatua arvostavalle hiihtovaeltajalle kilpailukykyisessä hintaluokassa.

ATK on hiihtovaelluspiireissä tunnettu hienosti viimeistellyistä ja ja luotettavista siteistä. Crest-siteeseen on valittu hieno yhdistelmä komponentteja valmistajan kevyemmistä ja jykevimmistä siteistä. Siteessä on kaikki ominaisuudet, joita hiihtovaeltaja osaa vuorilla arvostaa!

  • Elastinen rakenne antaa suksen elää ja tarjoaa suorituskykyä laskun aikana.
  • Paino 280g/side!
  • Täysin horisontaalisesti ja vertikaalisesti säädettävät DIN-arvot (5-10) riittävät useammalle meistä. DIN-skaala on suunniteltu ottamaan huomioon myös kevyemmät hiihtovaeltajat.
  • Siteen takaosa tarjoaa kolme eri nousukulmaa: tasainen, +36mm ja +50mm
  • Siteessä on sisäänrakennettu noin kahden täyden mononmitan kattava säätövara (20mm).
  • Slotti hankiraudoille
  • Kiinteiden jarrujen leveys 97mm, 102mm ja 108mm
  • Made in Italy

 

 

Tuotekoodi: AKCREST

ATK Bindings ATK Bindings Crest ATK Bindings Crest ATK-uutuuside Crest tarjoaa helppokäyttöisyyttä ja  keveyttä laatua arvostavalle hiihtovaeltajalle kilpailukykyisessä hintaluokassa.ATK on hiihtovaelluspiireissä tunnettu hienosti viimeistellyistä ja ja luotettavista siteistä. Crest-siteeseen on valittu hieno yhdistelmä komponentteja valmistajan kevyemmistä ja jykevimmistä siteistä. Siteessä on kaikki ominaisuudet, joita hiihtovaeltaja osaa vuorilla arvostaa! Elastinen rakenne antaa suksen elää ja tarjoaa suorituskykyä laskun aikana. Paino 280g/side! Täysin horisontaalisesti ja vertikaalisesti säädettävät DIN-arvot (5-10) riittävät useammalle meistä. DIN-skaala on suunniteltu ottamaan huomioon myös kevyemmät hiihtovaeltajat. Siteen takaosa tarjoaa kolme eri nousukulmaa: tasainen, +36mm ja +50mm Siteessä on sisäänrakennettu noin kahden täyden mononmitan kattava säätövara (20mm). Slotti hankiraudoille Kiinteiden jarrujen leveys 97mm, 102mm ja 108mm Made in Italy     AKCREST 349.00 399.00

Ostaessasi sukset ja siteet asennettuina, muista ilmoittaa monon pohjan mitta (mm) tilauskaavakkeen Lisätietoja-kohdassa!

Sinua saattaa kiinnostaa myös