FI | ENG
  FI | ENG

Suksipakettikone

Valitse valikoimistamme sukset ja niihin sopivat siteet, niin saat tuotteet kilpailukykyiseen pakettihintaan! Halutessasi voit lisätä pakettiin myös monot ja/tai sauvat.

Muista myös nousukarvat!

Valitse

Sukset

Valitse

Siteet

Valitse

Monot

Valitse

Sauvat

» Paketoi mielesi mukaan

» Halvempi hinta

Saadaksesi tuotteet pakettihinnalla, lisää pakettiin vielä sukset ja siteet.

Armada Shift MNC 13 -Siteet

Armada Shift MNC 13 -Siteet Black
Armada Shift MNC 13 -Siteet Black
Armada Shift MNC 13 -Siteet BlackArmada Shift MNC 13 -Siteet Black
Armada Shift MNC 13 -Siteet BlackArmada Shift MNC 13 -Siteet Black

Tuote on tilapäisesti loppu.

Hinta

399.00 449.00€


Shift MNC on vallankumouksellinen hiihtovaellusside, jossa yhdistyy tech-siteiden toiminnallisuus sekä perinteisen alppisiteen suorituskyky ja turvallisuus.

Tech-siteiden ansiosta mäen nouseminen on luonnollisen tuntuista hiihtämistä, mutta niistä puuttuu perinteisen alppisiteen voimansiirto ja elastisuus, joiden avulla lasket vauhdilla ja luottamuksella rinteessä tai rinteen ulkopuolella. Shiftin kekseliään etukappaleen ansiosta voit yhdistää nämä aiemmin erilllään olleet ominaisuudet yhteen suksipariin. Tämän päivän keveiden suksien ansiosta pysyy Shiftin ja suksien painokin kohtuullisena.

Kysy jos ei ole tarvitsemaasi jarrunleveyttä - jarruja löytyy irtona myymälästä.

  • MNC (Multi Norm Certified)
  • TÜV-hyväksytty (Tecnischer Überwahungsverein)
  • Pituuden säätö 30 mm
  • Korkeus 30 mm
  • Nousukulmat: 2° ja 10°
  • DIN-skaala: 6 - 13
  • Jarrujen leveydet 90, 100, 110, 120 mm
  • Materiaalina hiilikuituvahvistettu polyamidi (nailon), yhdessä alumiini- sekä teräsrakenteen kanssa
  • Paino 1,73 kg/pari

Tuotekoodi: ADRD0000024

Armada Armada Shift MNC 13 Armada Shift MNC 13 Shift MNC on vallankumouksellinen hiihtovaellusside, jossa yhdistyy tech-siteiden toiminnallisuus sekä perinteisen alppisiteen suorituskyky ja turvallisuus. Tech-siteiden ansiosta mäen nouseminen on luonnollisen tuntuista hiihtämistä, mutta niistä puuttuu perinteisen alppisiteen voimansiirto ja elastisuus, joiden avulla lasket vauhdilla ja luottamuksella rinteessä tai rinteen ulkopuolella. Shiftin kekseliään etukappaleen ansiosta voit yhdistää nämä aiemmin erilllään olleet ominaisuudet yhteen suksipariin. Tämän päivän keveiden suksien ansiosta pysyy Shiftin ja suksien painokin kohtuullisena. Kysy jos ei ole tarvitsemaasi jarrunleveyttä - jarruja löytyy irtona myymälästä. MNC (Multi Norm Certified) TÜV-hyväksytty (Tecnischer Überwahungsverein) Pituuden säätö 30 mm Korkeus 30 mm Nousukulmat: 2° ja 10° DIN-skaala: 6 - 13 Jarrujen leveydet 90, 100, 110, 120 mm Materiaalina hiilikuituvahvistettu polyamidi (nailon), yhdessä alumiini- sekä teräsrakenteen kanssa Paino 1,73 kg/pari ADRD0000024 399.00 449.00

Ostaessasi sukset ja siteet asennettuina, muista ilmoittaa monon pohjan mitta (mm) tilauskaavakkeen Lisätietoja-kohdassa!